loading...

O mama isi lasa copilul in varsta de 6 ani sa mearga la intalniri in fiecare luna. Stim ca suna suna ciudat, dar suntem de acord cu ea.

loading...

” O data pe luna fiul meu de 6 ani ma scoate la cina. Imi deschide usa, imi trage scaunul, imi povesteste cum a fost ziua lui, ma intreaba cum mi se pare vinul, plateste nota de plata din banii castigati de el (face anumite lucruri in casa pentru care este compensat) si chiar da si bacsis chelnerului.

Facand acest lucru o data pe luna , vreau ca el sa invete cum sa trateze o domnisoara si cum sa se comporte la o intalnire.Vreau sa invete sa respecte femeia pe care o iubeste. Ne lasam telefoanele si ipad-urile deoparte si vorbim despre cum s-a desfasurat ziua noastra, despre lucrurile pe care vrem sa le facem. Il invat bunele maniere, incerc sa ii arat ca folosirea telefonului atunci cand te afli la o intalnire este un lucru grosolan. Invata valoarea banului si cum sa managerieze banii. Totodata invata si matematica prin faptul ca intotdeauna calculam ce vrem sa ne luam si ne asiguram ca avem 15 % pentru a lasa bacsis. Da, este mic, dar vreau sa invete aceste lucruri de mic.

Niciodata nu e prea devreme sa iti inveti copilul sa ii respecte pe altii in mod special femeile. Din punctul de vedere al unei femei care a fost abuzata in trecut, este foarte important pentru mine ca , copilul meu sa invete inca de mic, ca femeile si nu numai trebuiesc respectate. Multi barbati in ziua de azi nu stiu cum sa se comporte cu o femeie cu atat mai mult la o intalnire. Ma face sa ma simt bine sa stiu ca baiatul meu nu va fi unul dintre acesti barbati.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...