loading...

Bicarbonatul de sodiu elimina grasimea de pe burta, coapse si brate!

loading...

Bicarbonatul de sodiu – putem spune cu ușurință că acest ingredient este o substanță totală, netoxică și extrem de benefică. Știați că rinichii și pancreasul creează un material din bicarbonat de sodiu, care nu este identic cu praful de copt cumpărat din magazine?

Ei bine, rinichii și pancreasul produc acest material pentru a controla aciditatea sângelui nostru, deoarece sângele acid este principala cauză și motiv pentru inflamația cronică.

Bicarbonatul de sodiu este produs de corpul nostru pentru a neutraliza excesul de acizi produsi de sistemul digestiv și sistemul respirator. Procesul de pierdere în greutate este un proces extrem de greu și dificil!

Dar, nu vă faceți griji, pentru că în acest articol vă vom arăta un mic secret, cum să accelerați procesul de scădere în greutate și să pierdeți greutatea mult mai repede. Este foarte simplu! Trebuie doar să adăugați bicarbonatul de sodiu în alimentația zilnica.

În acest articol, vă vom arăta trei rețete simple, cum să încorporați sucul de bicarbonat în alimentația sănătoasă și să accelerați procesul de scădere în greutate. Veți fi uimiți de rezultate!

1. Bicarbonat de sodiu cu suc de lamaie sau grapefruit

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

1 linguriță de bicarbonat de sodiu

loading...

1/2 cana apă

1/2 cană suc de lămâie organica sau grapefruit

Indicatii:

Iată ce trebuie să faceți – este foarte simplu. Doar adăugați sucul de copt într-un pahar de apă! Se amestecă până se dizolvă, apoi se adaugă lămâia sau sucul de grapefruit. Cum să-l utilizați: ar trebui să-l beți dimineața, imediat după ce va treziti! După 20 de minute, ar trebui să mănânci micul dejun.

2. Bicarbonatul de sodiu și oțet de cidru de mere

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu

2 linguri de oțet organic de mere

1 cană de apă

Indicatii:

Iată ce trebuie să faceți – amestecați bicarbonatul de sodiu cu oțetul de cidru de mere. Apoi, trebuie să adăugați acest amestec într-un pahar de apă. Asigurați-vă că îl beți înainte de micul dejun.

3.Bicarbonat de sodiu cu fructe

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

1 cană de căpșuni ecologice

1 crenguță de frunze proaspete de menta

2 lămâi organice, proaspăt stoarse

2 cesti de apa

½ linguriță de bicarbonat de sodiu

Indicatii:

Se amestecă toate ingredientele cu apă și asigurați-vă că beți înainte de micul dejun.

Sursa

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...