loading...

Remediu din doar 3 ingrediente va scapa definitiv de ciupercile de la nivelul unghiilor

loading...

Indiferent de clasa sociala, culoarea pielii sau rasa, candva, in viata dumneavoastra, pentru un motiv sau altul, veti fi implicati intr-o problema cu unghiile, deoarece ati “castigat” niste ciuperci nedorite. Prin urmare, ca o masura preventiva trebuie sa va uscati mereu picioarele bine pentru a evita dezvoltarea unei ciuperci la nivelul unghiilor, picioarelor sau mainilor.

In cazul femeilor, aparitia acestei ciuperci este usor mai frecventa din cauza unghiilor cu gel si saloanelor cu o igiena precara. Prin urmare, va recomandam sa fiti atentiu ustensilele care sunt folosite pe unghiile dumneavoastra, daca sunt sterilizate in mod corespunzator.

Ca de obicei, va prezentam cele mai eficiente remedii pentru a trata aceasta problema, astfel incat sa scapati de acest incovenient cat ati clipi.

Ingredientele necesare:

alcool etilic

peroxid de hidrogen (apa oxigenta)

otet alb

Metoda de preparare:

loading...

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa cautati un recipient din sticla si sa amestecati in acesta toate ingredientele in cantitati egale in ordinea de mai sus. Aplicati acest remediu de 2 ori pe zi, folosind o bucata de vata, pe unghiile afectate. Lasati sa isi faca efectul timp de 15 minute si apoi indepartati cu apa calda si uscati bine unghiile.

Sursa

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...